Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

800

Κάβα Ποτών

Διεύθυνση

Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Ιωάννινα 45500 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2651064800, 2651057753

Φαξ

2651057343

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στη σύγχρονη και ενημερωμένη Κάβα 800 κρύβεται ένας θαυμαστός κόσμος για τους φίλους του κρασιού, της μπύρας και του ποτού.

Η πολύχρονη εμπειρία και η γνώση συγκέντρωσαν στα ράφια της Kάβας 800 ετικέτες μπύρας (μοναστηριακές και επιλεγμένες), μια τεράστια ποικιλία κρασιών, τόσο από ελληνικούς όσο και από ξένους αμπελώνες, μεγάλη ποικιλία από oυίσκι και οινοπνευματώδη. Επίσης ποικιλία από πούρα Αβάνας, αξεσουάρ ποτού, κρασιού, είδη διακόσμησης και σοκολάτες εισαγωγής.

Δημιουργήστε ένα καλάθι με ποτά της αρεσκείας σας για δώρο στις γιορτές από τις επιλογές της Kάβας 800, επιλέξτε από τις πολλές ετικέτες κρασιών κάτι που να σας ταιριάζει ή προσφέρετε στους φίλους σας ένα εκλεκτό malt ουίσκι από τη μεγάλη γκάμα μας.

Η Kάβα 800 είναι ο επίσημος διανομέας για όλη την Ελλάδα της μπύρας Göesser (η οποία παράγεται από τα κρυστάλλινα νερά της ιδιόκτητης πηγής της) το ζυθοποιείο της οποίας βρίσκεται σε μια επιβλητική τοποθεσία με ψηλά βουνά, άγρια δάση και κρυστάλλινα νερά, στην επονομαζόμενη Πράσινη Καρδιά της Αυστρίας.

Εισαγωγέας του Ιταλικού καφέ Espresso Milani που πιστός στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής καφέ δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1937.

Διανομέας στην Ελλάδα των χυμών Pago που παρασκευάζονται εδώ και 124 χρόνια , από τα καλύτερα φρούτα χωρίς πρόσθετα συντηρητικά χρώματα και αρώματα, και διανομέας του ΑΝΑΜΑ εκκλησιαστικός οίνος για τη θεία κοινωνία.

Επίσης εισάγει ονομαστά κρασιά, Pinot Grigio, Amarone, Prosecco, Moscato D’Asti, Brachetto, Σανγκρια, Valpolicella, καθώς και το εκλεκτό ιταλικό κόκκινο κρασί Gran Passione.


800 - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, 800 βρισκεται στη διεύθυνση Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων Ιωάννινα, Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κάβα Ποτών. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2651064800.

Tags

κάβα ποτών Ιωάννινα, είδη δώρων Ιωάννινα, είδη διατροφής Ιωάννινα

Βίντεο

Social Media

Άλλα Καταστήματα

800

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Λεωφ. Γεωρ. Γεννηματά 1
Ιωάννινα, Ιωάννινα, 45221
Ελλάδα