Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Α Σ Πέλλας

Εκκοκκιστήριο Βάμβακος
Γεωργικά Είδη & Προϊόντα
Ζωοτροφές
Εμπόριο Οπωροκηπευτικών
Αγροτικός Συνεταιρισμός

Διεύθυνση

Δ. & Μ. Παπαδοπούλου 9, Γιαννιτσά, Πέλλα 58100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2382022613, 2382023103, 2382028137

Φαξ

2382028344

Ιστότοπος

Πληροφορίες

O Αγροτικός Συνεταιρισμός Πέλλας ιδρύθηκε στην Πέλλα, την καρδιά της Μακεδονίας, την πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου , μιας από τις πιο παραγωγικές περιοχές στην Ελλάδα.

Ο Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1928 με την τότε ονομασία "¨Ενωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών" να αλλαζει σε "Αγροτικό Συνεταιρισμό Πέλλας" μετά απο την αλλαγή της νομοθεσίας η οποία και έγινε το 2012.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πέλλας περιλαμβάνει τώρα τουλάχιστον 1.000 ενεργά μέλη και διατηρεί μία από τις πρώτες θέσεις των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων στην Ελλάδα .

Σημαντικές λειτουργίες του Συνεταιρισμού είναι η συλλογή , η μεταφορά και η προώθηση πρός τις εγχώριες και ξένες αγορές όλων των αγροτικών προϊόντων της περιοχής .

Ο κύριος ρόλος του Συνεταιρισμού είναι να υποστηρίξει την παραγωγική διαδικασία εξοπλισμένος με το κατάλληλο προσωπικό και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή. Η ευελιξία και η ταχύτητα είναι η κύρια φιλοσοφία και πρακτική του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας.


Α Σ Πέλλας - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Α Σ Πέλλας βρισκεται στη διεύθυνση Δ. & Μ. Παπαδοπούλου 9 Γιαννιτσά, Πέλλα και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Εκκοκκιστήριο Βάμβακος, Γεωργικά Είδη & Προϊόντα, Ζωοτροφές, Εμπόριο Οπωροκηπευτικών και Αγροτικός Συνεταιρισμός. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2382022613.

Tags

αγροτικός συνεταιρισμός Γιαννιτσά, λιπάσματα Γιαννιτσά, γεωργικά φάρμακα Γιαννιτσά, χυμοποιείο Γιαννιτσά, κονσερβοποιείο Γιαννιτσά, Πέλλα

Βίντεο

Social Media