Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Hotel Adonis

Ξενοδοχεία

Διεύθυνση

Κόδρου 3 & Βουλής, Αθήνα, Αττική 10558 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2103249737, 2103249741

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το Adonis Hotel βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Αθήνας, στην ιστορική συνοικία της Πλάκας. Το πρόσφατα ανακαινισμένο Adonis Hotel προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση και μπαλκόνι. Όλα τα καταλύματα περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Στο roof garden του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε πρωινό ή σνακ αργότερα μέσα στη μέρα, θαυμάζοντας την πανοραμική θέα στην Αθήνα και την Ακρόπολη. Η κεντρική θέση του ξενοδοχείου επιτρέπει στους επισκέπτες να ανακαλύψουν εύκολα την πόλη της Αθήνας, τη νυχτερινή της ζωή και τα σημαντικά μνημεία της. Οι εμπορικές και επιχειρηματικές περιοχές βρίσκονται εξίσου κοντά. Το εξυπηρετικό προσωπικό είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο και παρέχει


Hotel Adonis - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Hotel Adonis βρισκεται στη διεύθυνση Κόδρου 3 & Βουλής Αθήνα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2103249737.

Tags

ξενοδοχείο Αθήνα, διαμονή Αθήνα, διακοπές Αθήνα, hotel adonis Athens

Βίντεο

Social Media