Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

AFIMAR

Οινοποιείο

Διεύθυνση

Άγιος Βασίλειος, Ρίο, Αχαΐα 26500 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2610994439

Φαξ

2610991250

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η AFIMAR κατέχει ηγετική θέση στη βιομηχανία απόσταξης. Κατασκευή συστημάτων απόσταξης καθαρού χαλκού με στήλη Rectification 'Reflux', για την παραγωγή τσίπουρου, ούζου, τζιν, βότκας, ουίσκι. Επίσης κατασκευή αποστακτηρίων για την παραγωγή Αιθέριων Ελαίων από ανοξείδωτο χάλυβα. Εξαγωγείς, Μίξερ, Δεξαμενές αποθήκευσης και μηχανήματα εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών, κρασιού, λαδιού, καλλυντικών, απολυμαντικών είναι επίσης στη γκάμα των κατασκευών μας. Δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα χωρίς την εκπληκτική δουλειά που κάνει η ομάδα μας κάθε μέρα. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για κάθε μέλος της ομάδας και εντυπωσιαζόμαστε συνεχώς από τη δημιουργικότητα και την ορμή τους. Περιηγηθείτε στα προφίλ τους για να ανακαλύψετε το πάθος πίσω από την εταιρεία μας.


AFIMAR - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, AFIMAR βρισκεται στη διεύθυνση Άγιος Βασίλειος Ρίο, Αχαΐα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Οινοποιείο. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2610994439.

Tags

κατασκευή αποστακτηρίων Ρίο, μηχανήματα απόσταξης Ρίο, μηχανήματα αποσταγματοποιίας Ρίο, κατασκευή αποστακτηρίων τσίπουρου Ρίο, κατασκευή αποστακτηρίων ούζου Ρίο, κατασκευή αποστακτηρίων βότκας Ρίο, κατασκευή αποστακτηρίων ουΐσκι Ρίο, κατασκευή αποστακτηρίων τσικουδιάς Ρίο

Βίντεο

Social Media