Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αφοί Αγωγιάτη

Τέντες Συστήματα Σκίασης

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 194, Καλλιθέα, Αττική 17675 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2109591429, 6977439347

Πληροφορίες

Τέντες στην Καλλιθέα από την επιχείρησή μας "Αφοί Αγωγιάτη". Η επιχείρηση μας ασχολείται με το εμπόριο και την τοποθέτηση ειδών σκίασης. Εδώ και χρόνια συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές υλικών και έχουμε καταφέρει οι δουλειές μας να είναι οικονομικές και αξιόπιστες. Τέντες στην Καλλιθέα από την εταιρεία μας "Αφοί Αγωγιάτη". Με μεράκι για την δουλειά μας ασχολούμαστε με όλων των ειδών τις κατασκευές σε τέντες και πέργκολες με περίτεχνα σχέδια ακόμη και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Το κατάστημά μας εμπορεύεται: τέντες, είδη σκίασης, πέργκολες, στέγαστρα.


Αφοί Αγωγιάτη - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Αφοί Αγωγιάτη βρισκεται στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 194 Καλλιθέα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Τέντες Συστήματα Σκίασης. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2109591429.

Tags

τέντες Καλλιθέα, είδη σκίασης Καλλιθέα, κατάστημα τεντών Καλλιθέα, έπιπλα κήπου Καλλιθέα, μοτέρ Καλλιθέα, επισκευές τεντών Καλλιθέα, αλλαγές πανιών Καλλιθέα, βραχίονες Καλλιθέα, ευρωπαϊκά πανιά Καλλιθέα, Αττική

Βίντεο

Social Media