Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αφοί Καλομοίρη ΟΕ

Οικοδομικά Υλικά & Εργαλεία

Διεύθυνση

Βασιλείου Δούκα (Τέρμα), Μάνδρα, Αττική 19600 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105558051, 2105555637

Φαξ

2105555637

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία δομικών υλικών Αφοί Καλομοίρη εμπορεύεται οικοδομικά υλικά, εργαλεία, χρώματα, σιδηρικά και χιλιάδες άλλα προϊόντα οικιακής κι επαγγελματικής χρήσης στον κλάδο της δόμησης.

Η εταιρεία Αφοί Καλομοίρη ιδρύθηκε το 1950 με έδρα τη Μάνδρα Αττικής και αποτελείται από δύο καταστήματα οικοδομικών υλικών.

3676 20746606Το πρώτο κατάστημα προμηθεύει δομικά και αδρανή υλικά (άμμο, περλίτη, χαλίκι, ασβέστη, τσιμέντο, χώμα, δομικά πλέγματα, έτοιμα κονιάματα, καυσόξυλα κ.α) και το δεύτερο παντός τύπου οικοδομικά υλικά, εργαλεία και οικιακά είδη (εργαλεία ηλεκτρικά και χειρός, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά είδη, θερμομόνωση, είδη θέρμανσης, βυτία, δεξαμενές, είδη στερεώσεως, χρώματα, χρωματοσυνθέσεις, μονωτικά, καθαριστικά, σιδηρικά, σκάλες και χιλιάδες άλλους κωδικούς προϊόντων).

Οι συνεργασίες μας με τους προμηθευτές μας είναι αυστηρά επιλεγμένες με πιστοποιημένα προϊόντα που διασφαλίζουν την άριστη αποπεράτωση κάθε εργασίας. Στα καταστήματά μας θα βρείτε πάνω από 25.000 προϊόντα σε άριστες και ανταγωνιστικές τιμές, ενδεικτικές κατηγορίες των οποίων θα βρείτε και στο site μας.

Εξυπηρετούμε άμεσα, αξιόπιστα κι αποτελεσματικά:
Επαγγελματίες
Επιχειρήσεις
Αγρότες
Ιδιώτες
mastorΑναζητάμε και προμηθευόμαστε διαρκώς νέα προϊόντα στο χώρο της δόμησης και του σπιτιού, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας με υπευθυνότητα και σεβασμό στον καταναλωτή.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει με προθυμία να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν για τις ανάγκες σας, επιλύοντας το κάθε πρόβλημα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η εταιρεία οικοδομικών υλικών, χρωμάτων, εργαλείων και σιδηρικών Αφοί Καλομοίρη ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας για τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυξάνοντας διαρκώς τη σχέση ποιότητας - τιμής όλων των προϊόντων μας, προσφέροντας άψογη εξυπηρέτηση, με ταχύτητα και συνέπεια.


Αφοί Καλομοίρη ΟΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Αφοί Καλομοίρη ΟΕ βρισκεται στη διεύθυνση Βασιλείου Δούκα (Τέρμα) Μάνδρα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Οικοδομικά Υλικά & Εργαλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105558051.

Tags

οικοδομικά υλικά Μάνδρα, χρώματα Μάνδρα, πάνελ Μάνδρα, λαμαρίνες Μάνδρα, θερμομονωτικά υλικά Μάνδρα, κεραμίδια Μάνδρα, τσιμεντοσανίδες Μάνδρα, γυψοσανίδες Μάνδρα, ινοσανίδες Μάνδρα, θερμοπροσόψεις Μάνδρα

Βίντεο

Social Media