Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αφοί Κηρομύτη & ΣΙΑ ΟΕ

Συνεργεία Φορτηγών & Βαρέων Οχημάτων

Διεύθυνση

Θέση Ντρασέζα, Μάνδρα, Αττική 19600 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105551602, 2105551603

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία μας ΑΦΟΙ ΚΗΡΟΜΥΤΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1984 και εδώ και 20 χρόνια ακολουθεί μια πορεία αναγνώρισης και καθολικής καταξίωσης στο χώρο της επισκευής φορτηγών οχημάτων VOLVO.

Το 1996 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Ευρωπαικών προδιαγραφών στην Μάνδρα Αττικής. Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν εμβαδόν 2500 τ.μ. και είναι εξοπλισμένες με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εξοπλισμό.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από 28 τεχνίτες και βοηθούς τεχνιτών και 7 υπαλλήλους για τις υπόλοιπες διοικητικές υπηρεσίες. Όλοι οι τεχνίτες είναι άριστα καταρτισμένοι με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που αφορούν τον κλάδο της επισκευής και ενημέρωσης σε φορτηγά VOLVO και είναι σε θέση να σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Από το 1998 η εταιρεία μας λειτουργεί έχοντας πιστοποιηθεί με ISO 9001 εξασφαλίζοντας στους πελάτες της άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας, ταχύτερη εξυπηρέτηση και πολλές παροχές.


Αφοί Κηρομύτη & ΣΙΑ ΟΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Αφοί Κηρομύτη & ΣΙΑ ΟΕ βρισκεται στη διεύθυνση Θέση Ντρασέζα Μάνδρα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συνεργεία Φορτηγών & Βαρέων Οχημάτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105551602.

Tags

συνεργείο φορτηγών Μάνδρα, Αττική, εξουσιοδοτημένο συνεργείο φορτηγών volvo Μάνδρα, Αττική,

Βίντεο

Social Media