Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αφοί Μαντζουράνη O.E

Χρώματα

Διεύθυνση

Στρατηγού Καλλάρη 44-46, Πατήσια, Αττική 11145 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2108541116

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα πώλησης διακοσμητικών χρωμάτων, βερνικιών, εργαλείων βαφής, καθώς στον τομέα του οικιακού εξοπλισμού. Επίσης, καλύπτει ανάγκες σε είδη οικοδομών, υδραυλικά, ηλεκτρικά εργαλεία και ηλεκτρολογικά.

Κεντρικό άξονα της πολιτικής της εταιρίας μας, αποτελεί το γεγονός ότι επικεντρώνουμε την προσοχή μας τόσο στις ανάγκες του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη. Κύρια δράση μας είναι η κατανόηση των πελατών εστιάζοντας στις ανάγκες τους, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Οι αληθινές μας αξίες αντικατοπτρίζονται στην ικανότητα μας να επιλύουμε τα προβλήματα και να απλοποιούμε τη ζωή των πελατών μας.


Αφοί Μαντζουράνη O.E - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Αφοί Μαντζουράνη O.E βρισκεται στη διεύθυνση Στρατηγού Καλλάρη 44-46 Πατήσια, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Χρώματα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2108541116.

Tags

χρώματα Πατήσια, μονωτικά βερνίκια Πατήσια, χρώματα οικοδομής Πατήσια, εργαλεία Πατήσια, σιδηρικά Πατήσια, χρωματοπωλείο Πατήσια, Αττική

Βίντεο

Social Media