Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αφοί Πρόδρομος Αυσαρίδης & Λάζαρος Ο.Ε

Κατασκευές Αμαξωμάτων
Βιομηχανικές Κατασκευές
Γεωργικά Μηχανήματα
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Επεξεργασία Μετάλλων

Διεύθυνση

3ο Χλμ. Γιαννιτσών - Άξου, Γιαννιτσά, Πέλλα 58100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2382027636, 6973434872, 2382026817

Φαξ

2382025771

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΥΣΑΡΙΔΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείτε στον χώρο των ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αμαξωμάτων από το 1976 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες της.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει από τα τριάντα και πλέον έτη συνεχούς λειτουργίας σε συνδυασμό με τις στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους κατασκευαστές του εξωτερικού όπως KOGEL,SCHMITZ και EDSCHA μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικές λύσεις σε ασυναγώνιστες τιμές.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας θα βρείτε χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά και εξαρτήματα αμαξωμάτων για κάθε τύπο αμαξώματος που καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών-συνεργείων στον χώρο των αμαξωμάτων και των φορτηγών, καθώς επίσης και των μεταφορικών εταιριών.


Αφοί Πρόδρομος Αυσαρίδης & Λάζαρος Ο.Ε - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Αφοί Πρόδρομος Αυσαρίδης & Λάζαρος Ο.Ε βρισκεται στη διεύθυνση 3ο Χλμ. Γιαννιτσών - Άξου Γιαννιτσά, Πέλλα και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Κατασκευές Αμαξωμάτων, Βιομηχανικές Κατασκευές, Γεωργικά Μηχανήματα, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Επεξεργασία Μετάλλων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2382027636.

Tags

αμαξώματα Γιαννιτσά, γεωργικά μηχανήματα Γιαννιτσά, ανταλλακτικά Γιαννιτσά, εξαρτήματα αμαξωμάτων Γιαννιτσά, ασφάλεια φορτίου Γιαννιτσά, συστήματα οροφής Γιαννιτσά, Πέλλα

Βίντεο

Social Media