Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αφοί Σιδηρόπουλοι ΟΕ - Sιdirela

Οικιακά Είδη & Σκεύη

Διεύθυνση

ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης, ΟΤ 47, Γ΄ Φάση, Σίνδος, Θεσσαλονίκη 57400 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310798252, 2310798996

Φαξ

6944315525

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρία Αφοί Σιδηρόπουλοι Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1966 σαν ένα κατάστημα λιανικής πώλησης από 3 αδέρφια με μεράκι και όρεξη για δουλειά πουλώντας πλαστικά είδη στην δειλά τότε αναπτυσσόμενη αγορά της Θεσσαλονίκης.
Μετά από 53 χρόνια, συνεχούς αγώνα, προόδου, ανάπτυξης και στήριξης από χιλιάδες επαγγελματίες σε όλη την ελληνική επικράτεια και τα Βαλκάνια, εισάγουμε και διαθέτουμε είδη οικιακής, επαγγελματικής και γεωργικής χρήσης από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η εταιρία έχει πλέον εδραιωθεί στην ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο, σε μια υπερσύγχρονη μονάδα αποθήκευσης και logistics 15000μ2 .

Προσφάτως επεκτάθηκε σε ένα ακόμη κτίριο 6000τ.μ. και διατηρεί και αποθήκες 1200m2 στην Αθήνα για τις έντονες ανάγκες εξυπηρέτησης του λεκανοπεδίου.

Με το ασύλληπτο εύρος της γκάμας μας, είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε:

– Καταστήματα ειδών οικιακής χρήσης
– Super-market
– Καταστήματα με λευκά είδη
– Τεχνικά πολυκαταστήματα
– Καταστήματα χρωμάτων & σιδηρικών
– Καταστήματα χαρτικών & απορρυπαντικών
– Φυτώρια
– Καταστήματα 1 €
και πολλά άλλα.


Αφοί Σιδηρόπουλοι ΟΕ - Sιdirela - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Αφοί Σιδηρόπουλοι ΟΕ - Sιdirela βρισκεται στη διεύθυνση ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης, ΟΤ 47, Γ΄ Φάση Σίνδος, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Οικιακά Είδη & Σκεύη. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310798252.

Tags

είδη οικιακής χρήσης Σίνδος, χαλάκια Σίνδος, είδη μπάνιου Σίνδος, επαγγελματικός εξοπλισμός ξενοδοχείων Σίνδος, σεντόνια Σίνδος, πετσέτες Σίνδος, λευκά είδη Σίνδος, είδη κουζίνας Σίνδος, κουρτίνες μπάνιου Σίνδος, είδη σπιτιού Σίνδος

Βίντεο

Social Media