Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Agnanti Beach Studios

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Παραλία Στεγνά, Αρχάγγελος, Ρόδος, Δωδεκάνησα 85102 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2244024351, 6932313016, 2244024318

Φαξ

2244024351

Πληροφορίες

Καλώς ήλθατε στο Agnanti Beach Studios το οποίο βρίσκεται στην Παραλία Στεγνών στο νησί της Ρόδου στην Ελλάδα. Τα διαμερίσματα και τα δωμάτιά μας είναι χτισμένα με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, σύμφωνα με το τοπικό ελληνικό νησιώτικο στυλ. Το κυριότερο υλικό κατασκευής είναι η πέτρα που δίνει μια μοναδική αίσθηση στο χώρο. Αυτό το φανταστικό μέρος βρίσκεται στην πιο ήσυχη πλευρά της παραλίας των Στεγνών, 3-4 χιλ. μακριά από το χωριό Αρχάγγελος. Είναι μόλις 100 μέτρα μακριά από την παραλία πάνω σε ένα λόφο, με θέα τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Η θέα που μπορείτε να απολαύσετε από τα μπαλκόνια των δωματίων μας είναι η καλύτερη που προσφέρεται στην γύρω περιοχή. Το Agnanti Beach Studios χτίστηκε το 2006. Το οίκισμα είναι χωρισμένο σε δυο διαμερίσματα και δυο δωμάτια. Το καθένα από αυτά διαθέτει το δικό του μπαλκόνι και air-condition. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν τη μοναδική θέα του Αιγαίου, καθώς όλα είναι τοποθετημένα στο λόφο γύρω στα 100 μέτρα ύψος. Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να βρείτε εστιατόρια, mini-markets και περίπτερο. Η παραλία είναι οργανωμένη και μπορείτε να απολαύσετε επίσης και θαλάσσια σπορ.


Agnanti Beach Studios - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Agnanti Beach Studios βρισκεται στη διεύθυνση Παραλία Στεγνά, Αρχάγγελος Ρόδος, Δωδεκάνησα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2244024351.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Αρχάγγελος Ρόδος, ενοικιαζόμενα studios Αρχάγγελος Ρόδος, διαμονή Αρχάγγελος Ρόδος, επιπλωμένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Αρχάγγελος Ρόδος, Παραλία Στεγνά

Βίντεο

Social Media