Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Agricom Μποτσαρόπουλος

Γεωργικά Μηχανήματα

Διεύθυνση

8ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας Βόλου, Πλατύκαμπος, Λάρισα 41500 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2410971711, 6970043117

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στην Agricom Μποτσαρόπουλος υπάρχει μεγάλη ποικιλία αγροτικών και δασοκομικών μηχανημάτων καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό μας που θα σας κατατοπίσει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την καταλληλότητα των μηχανημάτων και που αναζητείτε ανάλογα με την εργασία που θέλετε να εκπονήσετε.


Agricom Μποτσαρόπουλος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Agricom Μποτσαρόπουλος βρισκεται στη διεύθυνση 8ο Χλμ ΠΕΟ Λάρισας Βόλου Πλατύκαμπος, Λάρισα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Γεωργικά Μηχανήματα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2410971711.

Tags

εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων Λάρισα, δασοκομικά μηχανήματα Λάρισα, αγροτικά μηχανήματα Λάρισα, γεωργικά μηχανήματα Poettinger Λάρισα, Pottinger Λάρισα, γεωργικά μηχανήματα Rauch Λάρισα, ανταλλακτικά γεωργικών μηχανημάτων Λάρισα, αγροτικά μηχανήματα Falc Λάρισα, Agricom Μποτσαρόπουλος Λάρισα, Ελλάδα

Βίντεο

Social Media