Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου

Αγροτικός Συνεταιρισμός

Διεύθυνση

Μεταγγίτσι, Σιθωνία, Άγιος Νικόλαος, Χαλκιδική 63078 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2375092452, 6950394670

Φαξ

2375092452

Πληροφορίες

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1924 και από τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί και εξυπηρετεί τα μέλη του.
Τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες του συνεταιρισμού στρέφονται στην προώθηση των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας.
Η ελιά και το ελαιόλαδο είναι το κύριο προϊόν της περιοχής και η καλύτερη προώθηση τους στην αγορά και στο κοινό είναι ο στόχος μας.
Η βιολογική καλλιέργεια των ελαιοδέντρων με πιστοποίηση από τις εταιρείες BioHellas και Qways και της ολοκληρωμένης διαχείρισης με πιστοποίηση από την TUV Hellas και με σύμβουλο την Αειφορική ΑΕ καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου,έπειτα από εργαστηριακές αναλύσεις, μας επιτρέπουν να ήμαστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος μας.


Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου βρισκεται στη διεύθυνση Μεταγγίτσι, Σιθωνία Άγιος Νικόλαος, Χαλκιδική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Αγροτικός Συνεταιρισμός. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2375092452.

Tags

αγροτικός συνεταιρισμός Σιθωνία Χαλκιδική, συνεταιρισμός ελαιολάδου Σιθωνία Χαλκιδική, γαλανό Σιθωνία Χαλκιδική, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Σιθωνία Χαλκιδική, ελιές Σιθωνία Χαλκιδική, λάδι αποστολή στο εξωτερικό Σιθωνία Χαλκιδική, εισαγωγικός και εξαγωγικός συνεταιρισμός Σιθωνία, Χαλκιδική

Βίντεο

Social Media