Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Άξιον Εστί

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια

Διεύθυνση

Προφήτη Ηλία 12, Άλλη Μεριά, Βόλος, Μαγνησία 38500 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2421027767, 2421028233, 2421027761

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η τέχνη είναι ο ΤΡΟΠΟΣ, ίσως ο μόνος ΔΡΟΜΟΣ των σχέσεων. H σχολική κοινότητα μία τεράστια ΣΥΜΦΩΝΙΑ και ΟΡΧΗΣΤΡΑ που εκτελεί καθημερινά παρτιτούρες εκπαιδευτικών δράσεων. Συνεργασίας - Ομαδικότητας - Επικοινωνίας - ΕΚΦΡΑΣΗΣ Δημιουργικότητας, γνωριμίας με τη μνήμη και το ρυθμό του πνεύματος, της ψυχολογίας, της παιδαγωγικής, της συναισθηματικής νοημοσύνης, της ατομικότητας, της επικοινωνίας, της οικογένειας, της κουλτούρας και των κοινωνικών κανόνων.


Άξιον Εστί - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Άξιον Εστί βρισκεται στη διεύθυνση Προφήτη Ηλία 12, Άλλη Μεριά Βόλος, Μαγνησία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2421027767.

Tags

βρεφικός σταθμός Βόλος, παιδικός σταθμός Βόλος, νηπιαγωγείο Βόλος, δημοτικό Βόλος, πολυχώρος εκπαίδευσης Βόλος, κέντρο δημιουργικής απασχόλησης Βόλος, ιδιωτικό σχολείο Βόλος

Βίντεο

Social Media