Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αλευροβιομηχανία Σιμιγδαλοποιΐα Κομοτηνής

Αλευροποιία

Διεύθυνση

7ο Χλμ. Κομοτηνής - Ιάσμου, Κομοτηνή, Ροδόπη 69100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2531071616

Φαξ

2531071617

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στους Μύλους Κομοτηνής πιστεύουμε ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) δεν πρέπει να συγχέεται με αυτονόητες ενέργειες ανθρωπιστικής και περιβαλλοντικής ευαισθησίας, ούτε απλώς να πιστοποιείται με διεθνή πρότυπα που βασίζονται μόνο σε δείκτες – αριθμούς. Για εμάς η ΕΚΕ είναι μία βαθύτερη ανθρωποκεντρική προσέγγιση συμμετοχικής διαχείρισης και συνδημιουργίας αξίας, από και προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη που μας πλαισιώνουν. 60 ολόκληρα χρόνια η «Αλευροβιομηχανία Σιμιγδαλοποιία Κομοτηνής ΑΒΕΕ», με την αδιάλειπτη παρουσία της στην αγορά, απολαμβάνει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της. Εμείς σήμερα, ως Τρίτη γενιά της εταιρείας, συνεχίζουμε την παράδοση της ποιότητας, με την επιλογή των καλύτερων ελληνικών σιταριών, αλλά και με την ανταπόκριση και την προσαρμογή μας στα νέα δεδομένα της αγοράς. Στόχος μας: Να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη αυτή, φέρνοντας τα καλύτερα υλικά στο εργαστήριο ή στην κουζίνα σας… φτιαγμένα με μεράκι!

Με κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας εργαζόμαστε και επαγρυπνούμε διαρκώς για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης με την οποία μας περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια.


Αλευροβιομηχανία Σιμιγδαλοποιΐα Κομοτηνής - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Αλευροβιομηχανία Σιμιγδαλοποιΐα Κομοτηνής βρισκεται στη διεύθυνση 7ο Χλμ. Κομοτηνής - Ιάσμου Κομοτηνή, Ροδόπη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Αλευροποιία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2531071616.

Tags

αλευροβιομηχανία Κομοτηνή, αλεύρι Κομοτηνή, κυλινδρόμυλοι Κομοτηνή, σιμιγδάλι Κομοτηνή, Ροδόπη

Βίντεο

Social Media