Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Alexandros Hotel

Ξενοδοχεία

Διεύθυνση

Βουρβουρού, Σιθωνία, Χαλκιδική 63078 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2375091146

Φαξ

2375091146

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Γι’ αυτό και το AlexandrosHotel Apartments γεννήθηκε για να φιλοξενήσει αγαπημένους φίλους εστιάζοντας στις μελετημένες εγκαταστάσεις και την ευχάριστη διαμονή.

Με πρωταγωνιστές τα 27 κομψά, λειτουργικά και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, τις εξωτικές παραλίες «Καρύδι» και «Φάβα» και το καταπράσινο τοπίο, ετοιμαστείτε να απολαύσετε μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής, στον παραδεισένιο οικισμό της Βουρβουρού! Το κάθε ένα από τα 27 διαμερίσματά μας, προσφέρει έναν συνδυασμό ιδιαίτερου στυλ με λειτουργικότητα και άνεση για να εκπληρωθεί η κάθε σας ανάγκη. Ο φυσικός φωτισμός, η κομψότητα και η αρμονία συνθέτουν μία ατμόσφαιρα άνεσης στοιχείο που χαρακτηρίζει την έννοια της φιλοξενίας στο AlexandrosHotel Apartments.


Alexandros Hotel - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Alexandros Hotel βρισκεται στη διεύθυνση Βουρβουρού Σιθωνία, Χαλκιδική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2375091146.

Tags

ξενοδοχείο Βουρβουρού, studios Βουρβουρού, ενοικιαζόμενα δωμάτια Βουρβουρού, ξενώνες Βουρβουρού, rooms to rent Vourvourou

Βίντεο

Social Media