Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Alexios Hotel

Ξενοδοχεία

Διεύθυνση

Παραλία Αρίλλα, Πέρδικα, Θεσπρωτία 46100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2665091484, 6947529690

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η διαμονή σας στο ξενοδοχείο ALEXIOS είναι πάντα άνετη και ευχάριστη. Το ξενοδοχείο αποτελείτε από 18 πλήρως εξοπλισμένες γκαρσονιέρες με 50 κλίνες. Οι γκαρσονιέρες γίνονται δίκλινες, τρίκλινες και τετράκλινες. Είναι εξοπλισμένες με ατομικό μπάνιο, τηλεόραση, ψυγείο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματιστικό και βεράντες με θέα την θάλασσα.

Η παραλία του Αρίλλα απέχει μόλις 50 μέτρα από την μονάδα μας. Είναι μεγάλη και απάνεμη παραλία με το μικρό λιμανάκι που συνδέει με μικρές ημερήσιες κρουαζιέρες την επικοινωνία με τα απέναντι νησιά Κέρκυρα, Παξούς. Αβαθή νερά και ψιλή άμμος, ιδανική παραλία για το παιχνίδι και την απόλαυση της θάλασσας ακόμα και από πολύ μικρές ηλικίες. Ενώ κατά μήκος της θα βρείτε cafe, ψαροταβέρνες και εστιατόρια.


Alexios Hotel - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Alexios Hotel βρισκεται στη διεύθυνση Παραλία Αρίλλα Πέρδικα, Θεσπρωτία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2665091484.

Tags

ξενοδοχείο Πέρδικα Θεσπρωτία, διαμονή στην Πέρδικα Θεσπρωτία, δωμάτια στην Πέρδικα Θεσπρωτία, δωμάτια για οικογένειες Πέρδικα Θεσπρωτία, 70 μέτρα από την παραλία Πέρδικα Θεσπρωτία, πολύ ρηχά για μικρά παιδιά Πέρδικα Θεσπρωτία, ενοικιαζόμενα δωμάτια Πέρδικα Θεσπρωτία, τετράκλινα δωμάτια Πέρδικα Θεσπρωτία, δωμάτια με κουζίνα Πέρδικα Θεσπρωτία, διαμερίσματα με θεά θάλασσα Πέρδικα Θεσπρωτία, παραθαλάσσια δωμάτια Πέρδικα Θεσπρωτία, Θεσπρωτία

Βίντεο

Social Media