Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αλυσανδράτος (ΝΕΑ ΚΙΦΑ)

Μεταφορές Μετακομίσεις

Διεύθυνση

Βιομηχανική Περιοχή Αργοστολίου, Αργοστόλι, Κεφαλονιά 28100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2671028197

Πληροφορίες

Η μεταφορική εταιρεία Αλυσανδράτος Ανδρέας - ΝΕΑ ΚΙΦΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών και μετακομίσεων, από το 2000, στο Αργοστόλι.

Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης (logistics) σε ασφαλείς φυλασσόμενους χώρους, ενώ διαθέτει σύγχρονα οχήματα μεταφοράς εμπορευμάτων και αναλαμβάνει πάσης φύσεως μεταφορές ξηρών εμπορευμάτων σε όλη την Κεφαλονιά και Πάτρα.

Ο επαγγελματισμός, η άμεση εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών της είναι ο πρωταρχικός της στόχος. Χάρη στο έμπειρο προσωπικό και στην υπευθυνότητά της, έχει καθιερωθεί ως η πιο ασφαλής και έμπιστη μεταφορική εταιρεία.

Παρέχει δρομολόγια από Κεφαλονιά προς Ληξούρι και Πάτρα και αντίστροφα. Με κεντρικό κατάστημα στην Κεφαλονιά και υποκατάστημα στην Πάτρα, η εταιρεία προσπαθεί καθημερινά, σε ένα ευρύ φάσμα εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού, να επιβεβαιώσει τον σκοπό της.

Αποθηκεύσεις: Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης στην Κεφαλονιά και στην Πάτρα.

Μεταφορές Ξηράς: Η εταιρεία, με έναν στόλο ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων φορτηγών αυτοκινήτων, εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γίνεται ο έμπιστος συνεργάτης και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε πελάτες και προμηθευτές.

Μετακομίσεις: Αναλαμβάνει πάσης φύσεως μετακομίσεις από και προς Κεφαλονιά και Πάτρα για φοιτητές, λιμενικούς, στρατιωτικούς, ιδιώτες κ.ά.

Ειδικεύεται στις μετεγκαταστάσεις επαγγελματικών χώρων και στις μεταστεγάσεις δημοσίων υπηρεσιών, στη μεταφορά αρχείων (φακέλων, εγγράφων) και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Αναλαμβάνει, τέλος, αποθηκεύσεις οικοσκευών στις εγκαταστάσεις με ασφάλεια, μακριά από ρύπους, υγρασία και λοιπούς κινδύνους, που θα αλλοιώσουν τα αντικείμενα των πελατών της.


Αλυσανδράτος (ΝΕΑ ΚΙΦΑ) - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Αλυσανδράτος (ΝΕΑ ΚΙΦΑ) βρισκεται στη διεύθυνση Βιομηχανική Περιοχή Αργοστολίου Αργοστόλι, Κεφαλονιά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Μεταφορές Μετακομίσεις. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2671028197.

Tags

μεταφορές Αργοστόλι, μεταφορική Αργοστόλι, φορτηγά αυτοκίνητα Αργοστόλι, μεταφορές Ληξούρι, μεταφορές Πάτρα, Κεφαλληνίας

Βίντεο

Social Media