Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Λάμπρου Κατσώνη 5, Μεταμόρφωση, Αττική 14452 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102846332, 6982994577

Φαξ

2102846332

Πληροφορίες

Η επιχείρηση μας ALKAL, έχει έδρα στη Μεταμόρφωση και δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου. Με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας δημιουργούμε κατασκευές αλουμινίου που αντέχουν στο χρόνο και τη σκληρή χρήση.Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και υαλοπετασμάτων με συνέπεια και επαγγελματισμό.Όλα τα χρόνια που είμαστε στο χώρο των κατασκευών, έχουμε αναλάβει κατασκευές αλουμινίου, πόρτες, κουφώματα, παράθυρα, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, ρολά, σίτες, γκαραζόπορτες, ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, απο όπου μας ζητηθεί στην Αθήνα, άμεσα, παρέχοντας μελέτη χώρου, σε ιδιωτικούς χώρους και σε επαγγελματικούς.Διασφαλίζουμε για εσάς την υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα, εξαιρετική αισθητική και λειτουργικότητα σε σχέση με το χαμηλότερο κόστος.


Alkal - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Alkal βρισκεται στη διεύθυνση Λάμπρου Κατσώνη 5 Μεταμόρφωση, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Αλουμινοκατασκευές. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102846332.

Tags

κουφώματα αλουμινίου Μεταμόρφωση, συστήματα αλουμινίου Μεταμόρφωση, alkal Μεταμόρφωση, υαλοπετάσματα Μεταμόρφωση, Αττική

Βίντεο

Social Media