Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Almeva In Greece

Καμινάδες Καπέλα Θυέλλης

Διεύθυνση

Ζακύνθου 12 & Σύρου, Μεταμόρφωση, Αττική 14452 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102322970, 6932203000

Φαξ

2102322971

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η almeva® ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων καπνοδόχων συμπύκνωσης, μπορεί και προμηθεύει τα συστήματά της σε ένα μεγάλο εύρος καταστημάτων χονδρικής ή λιανικής πώλησης, σε τεχνικές εταιρίες, σε εγκαταστάτες υδραυλικούς ή τεχνικούς καυσίμων όπως ακόμα και ως ΟΕΜ προμηθευτής σε αντιπροσωπίες λεβήτων συμπύκνωσης.

Η Ελβετική ακρίβεια κατασκευής, η υψηλή ποιότητα των υλικών αλλά και η μεγάλη ποικιλία μας εντάσσουν στην κορυφή των κατασκευαστών στην Ευρώπη. Από το 2008 και μαζί με την δημιουργία της Almeva East Europe, η almeva in Greece, Γ.Ζυγούμης - Δ.Σελαμσίζογλου Ο.Ε.και από το 2018 η almeva Hellas O.E. αντιπροσωπεύει την almeva® AG στην Ελληνική αγορά ακολουθώντας πάντα τα πρότυπα και της αρχές λειτουργίας της Ελβετικής εταιρίας.


Almeva In Greece - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Almeva In Greece βρισκεται στη διεύθυνση Ζακύνθου 12 & Σύρου Μεταμόρφωση, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Καμινάδες Καπέλα Θυέλλης. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102322970.

Tags

καμινάδες Αχαρνές, καπνοδόχοι Αχαρνές, συστήματα πλαστικών καμινάδων Αχαρνές, Αττική

Βίντεο

Social Media