Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Amazing Chocolate

Ζαχαροπλαστεία

Διεύθυνση

Κοραή 15, Μοσχάτο, Αττική 18345 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104810093

Πληροφορίες

Ειμαστε μια μικρη οικογενειακη επιχειρηση,που ξεκινησαμε ενα εργαστηριο Χονδρικης πωλησης,χειροποιητων γλυκων,κυριως απο σοκολατα,τον Φεβρουαριο του 2006.
Η συνεργασια μας με ζαχαροπλαστεια και αρτοζαχαροπλαστεια,μας γεννησε την αναγκη να δημιουργησουμε ενα χωρο Λιανικης πωλησης,στην τωρινη μας εδρα,για δυο λογους.Πρωτα για να γευθουν πιο πολλοι καταναλωτες τα προιοντα μας και στη συνεχεια για να δουν οι πελατες μας,της Χονδρικης,πως θα θελαμε να εκθετουμε και να πουλαμε τα γλυκα μας.

Ετσι,ανοιξαμε το καταστημα Λιανικης μας,τον Απριλιο του 2007,χωρις ποτε να σταματησουμε και τις Χονδρικες μας πωλησεις.
Ασχολουμασταν,ερασιτεχνικα,με τη σοκολατα και τα παγωτα,πολλα χρονια πριν ανοιξουμε το εργαστηριο μας και θελαμε να δοκιμασουμε την επαγγελματικη παραγωγη,με τις ιδιες ερασιτεχνικες αξιες.Γι’αυτο στα προιοντα μας χρησιμοποιουμε μονο Βελγικη σοκολατα,που την σεβομαστε και μας ενθουσιαζει γευστικα,φρεσκο γαλα,αυγα και βουτυρο.Σιγα σιγα επεκταθηκαμε και σε επιχειρηματικα δωρα,παντα με τα σοκολατακια μας,βαπτισεις,γαμους,ακομα και εκδηλωσεις με τροφοδοσιες φαγητων.

Δεν εχουμε σχεση με αυτα που ισχυριζονται καποια ζαχαροπλαστεια.Δεν εχουμε φιλοσοφια,δεν εχουμε οραμα,δεν κανουμε τα καλυτερα γλυκα στην Αθηνα,δεν παραγουμε το καλυτερο παγωτο στον πλανητη(τα εχουμε διαβασει ολα αυτα σε αλλους ιστοτοπους).Απλα,οταν σας πουλαμε ενα γλυκο,θελουμε να μην ντρεπομαστε,αλλα να ειμαστε περηφανοι.Και αυτος ειναι ενας δρομος,που αν εχει τελος,εμεις δεν το εχουμε φτασει και προσπαθουμε,καθε στιγμη,να περπατησουμε λιγο ακομα.


Amazing Chocolate - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Amazing Chocolate βρισκεται στη διεύθυνση Κοραή 15 Μοσχάτο, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ζαχαροπλαστεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104810093.

Tags

ζαχαροπλαστείο Υμηττός, εργαστήριο σοκολάτας Υμηττός, τροφοδοσίες γάμων Υμηττός, τροφοδοσίες βαπτίσεων Υμηττός, χονδρική πώληση παγωτού Υμηττός, χονδρική πώληση σε παγωτίνια Υμηττός

Βίντεο

Social Media