Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Amorani Studios

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Μπατσί, Άνδρος, Κυκλάδες 84501 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2282041706, 6974956637

Φαξ

2282041870

Πληροφορίες

Τα Amorani Studios βρίσκονται σε μία υπέροχη, προνομιακή τοποθεσία στο πανέμορφο Μπατσί, στην Άνδρο. Είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και προσφέρουν μοναδική πανοραμική θέα στο Αιγαίο. Αποτελούνται από 3 κτίρια που διαθέτουν κομψά επιπλωμένα καταλύματα διαφορετικών μεγεθών (δωμάτια, στούντιο, διαμερίσματα) και τιμών, που μπορούν να φιλοξενήσουμε μέχρι και 4 άτομα. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα και παρέχουν ατομικό μπαλκόνι και ασύρματο Internet. Κύρια προτεραιότητα είναι η καθαριότητα των μονάδων και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
Τα Amorani Studios απέχουν λίγα βήματα από τη στάση του λεωφορείου, 200μ. από την πλατεία του γραφικού Μπατσίου και 400μ. από την υπέροχη αμμώδη παραλία.
Εάν επιθυμείτε να εξερευνήσετε το πανέμορφο νησί της Άνδρου με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους χώρους στάθμευσης στα Amorani Studios.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα φύλαξης των αποσκευών σας.


Amorani Studios - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Amorani Studios βρισκεται στη διεύθυνση Μπατσί Άνδρος, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2282041706.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Άνδρος, ενοικιαζόμενα studios Άνδρος, διαμονή Άνδρος, Μπατσί, rooms to rent Andros, studios to rent Andros, accommodation Andros, Batsi

Βίντεο

Social Media