Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ανδρομέδα

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Πατητήρι, Αλόννησος, Μαγνησία 37005 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2424066325, 6974946770

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Σε απόσταση πολύ μικρότερη των δύο χιλιομέτρων από το κεντρικό λιμάνι του νησιού, το Πατητήρι, βρίσκεται η πανσιόν Ανδρομέδα, ανάμεσα στις δυο πιο ξακουστές παραλίες του νησιού, Βότση και Ρουσουμ Γυαλό. Πρόκειται για ένα συγκρότημα που αποτελείται από δύο κτίρια παραδοσιακά, χτισμένα με όμορφα λουλούδια και κήπους που χαρίζουν σε σας το καλοκαιρινό άρωμα, μένοντας σε οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον για ξένοιαστες διακοπές. Ένα ονειρεμένο συγκρότημα με τα διαμερίσματα του, τα studios και τα απλά του δωμάτια, προσφέρουν εκτός από την άνεση στην διαμονή, την πανοραμική θέα στο καταπράσινο τοπίο και την γαλάζια θάλασσα του νησιού μας.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα, ψυγείο, τηλεόραση και τηλέφωνο. Πολλά καταλύματα περιλαμβάνουν επίσης μικρή κουζίνα. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Το Pension Andromeda απέχει μόλις 160μ. από το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο και 2χλμ. από τη Χώρα της Αλοννήσου. Το κεντρικό λιμάνι είναι περίπου 1χλμ. μακριά, ενώ η διαδρομή για την παραλία διαρκεί 7 λεπτά με τα πόδια.


Ανδρομέδα - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ανδρομέδα βρισκεται στη διεύθυνση Πατητήρι Αλόννησος, Μαγνησία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2424066325.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Αλόννησος, πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια Αλόννησος, διακοπές Αλόννησος, δωμάτια με θέα Αλόννησος, rooms in Alonissos, accomodation Alonissos

Βίντεο

Social Media