Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Anemoesa

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Μπατσί, Άνδρος, Κυκλάδες 84503 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2282041552, 6936161851

Φαξ

2282041936

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η διαμονή στα Anemoesa Studio στo Μπατσί της Άνδρου θα σας μείνει αξέχαστη. Τα Studio θα σας προσφέρουν υπέροχες διακοπές και αξέχαστες στιγμές. Συγκεκριμένα, τα δωμάτιά μας βρίσκονται δίπλα στην θάλασσα, τόσο κοντά που θα ακούτε τον ήχο των κυμάτων και θα βλέπετε την μαγευτική θέα του κόλπου. Το κατάλυμά μας παρέχει, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα διαμερίσματα που θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Η ζεστή φιλοξενία μας θα σας μείνει αξέχαστη και η διαμονή θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο. Αν και τα Anemoesa Studio βρίσκονται «μέσα» στο Μπατσί, θα τα βρείτε σε μια ήσυχη, ειδυλλιακή τοποθεσία. Η όμορφη ανατολή του ηλίου και το καλοκαιρινό φεγγάρι στις βεράντες του κήπου θα σας μαγέψουν και θα νιώθετε ότι βρίσκεστε σε παραμύθι.


Anemoesa - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Anemoesa βρισκεται στη διεύθυνση Μπατσί Άνδρος, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2282041552.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Άνδρος, διαμονή Άνδρος, διακοπές Άνδρος, Aνεμόεσα Άνδρος, Μπατσί, rooms to rent Andros, Batsi

Βίντεο

Social Media