Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

1ο Χλμ. Καρδίτσας Μέλισσας, Καρδίτσα, Καρδίτσα 43100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2441074926, 2441071011

Πληροφορίες

Η Εταιρεία TANKI GAS ιδρύθηκε από τον κ. Βλάχο Τηλέμαχο το 1991 και έκτοτε ασχολείτε με την κατασκευή δεξαμενών υγραερίου (autogas) καθώς και αεροφυλακίων χωρητικότητας από 500L έως 150000L.

Η 20 ετής εμπειρία του προσωπικού μας (συγγολητές, βαφείς, αμμοβολητές) καθώς και η συνεχής απασχόλησή τους με το αντικείμενο, εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργία των προϊόντων μας.

Τα άριστα μηχανήματα που διαθέτουμε καθώς και η επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων μας.

Ο έλεγχος καταλληλότητας καθώς και τα πιστοποιητικά των προϊόντων μας χορηγούνται από την TUV HELLAS Α.Ε.


Τanki Gas - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Τanki Gas βρισκεται στη διεύθυνση 1ο Χλμ. Καρδίτσας Μέλισσας Καρδίτσα, Καρδίτσα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Δεξαμενές. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2441074926.

Tags

κατασκευή δεξαμενών υγραερίου Καρδίτσα, δεξαμενές υγραερίου Καρδίτσα, auto gas Καρδίτσα, φιάλες υγραερίου Καρδίτσα, κατασκευή δεξαμενών υγραερίου Ελλάδα, δεξαμενές υγραερίου Ελλάδα

Βίντεο

Social Media