Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Appaloosa Cream

Παγωτό

Διεύθυνση

Λεωφόρος Αρτέμιδας Αμαρυσίας 60, Ερέτρια, Εύβοια 34008 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2229063575, 6979129526

Πληροφορίες

Appaloosa Cream - Γλυκές Γεύσεις" Ο Chef Γιάννης Φραγκίσκος έχοντας εργαστεί για πάνω από δυο δεκαετίες στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού αποφάσισε το 2012 να δημιουργήσει το δικό του χώρο στην Ερέτρια, Ευβοίας. Με γνώμονα την ποιότητα, δημιουργεί για εσάς αυθεντικό παραδοσιακό παγωτό και γλυκά που ξεχωρίζουν με τις καλύτερες Α΄ ύλες. Στο κατάστημα μας θα βρείτε επίσης Καφέ, Λουκουμάδες δικιάς μας συνταγής σε διάφορες επιλογές topping, Ζαχαρώδη Προϊόντα όπως και λικέρ και γλυκά του κουταλιού που παρασκευάζονται στο εργαστήριο μας. Μη χάσετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε!


Appaloosa Cream - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Appaloosa Cream βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Αρτέμιδας Αμαρυσίας 60 Ερέτρια, Εύβοια και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Παγωτό. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2229063575.

Tags

παγωτά Ερέτρια, παραδοσιακά γλυκά Ερέτρια, λουκουμάδες Ερέτρια, παγωτό μηχανής Ερέτρια, χειροποίητο παγωτό Ερέτρια, βάφλες Ερέτρια, Εύβοια

Βίντεο

Social Media