Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Archontariki

Παραδοσιακοί Ξενώνες

Διεύθυνση

Παλαιό Ελατοχώρι, Κατερίνη, Πιερία 60100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

6909574595, 2351082085

Πληροφορίες

Το «Αρχονταρίκι» βρίσκεται στο Ελατοχώρι, σε απόσταση 19χλμ. από τον Όλυμπο και προσφέρει βεράντα και θέα στο βουνό. Παρέχονται 24ωρη ρεσεψιόν, δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Ο ξενώνας διαθέτει επίσης δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τη γύρω περιοχή.

Τα δωμάτια του ξενώνα περιλαμβάνουν καθιστικό, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κουζίνα, τραπεζαρία και ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ, ντους και παντόφλες. Επιπλέον, κάθε δωμάτιο στο «Αρχονταρίκι» είναι εφοδιασμένο με κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.


Archontariki - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Archontariki βρισκεται στη διεύθυνση Παλαιό Ελατοχώρι Κατερίνη, Πιερία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Παραδοσιακοί Ξενώνες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 6909574595.

Tags

παραδοσιακές κατοικίες Παλαιό Ελατοχώρι, παραδοσιακοί ξενώνες Παλαιό Ελατοχώρι, διαμονή Παλαιό Ελατοχώρι, διακοπές Παλαιό Ελατοχώρι, παραδοσιακό κατάλυμα Παλαιό Ελατοχώρι

Βίντεο

Social Media