Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αργυρού Στέργος

Αποφράξεις

Διεύθυνση

Καλυθιές Φαληράκι, Ρόδος, Δωδεκάνησα 85100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2241085246, 6937219125

Φαξ

2241087058

Πληροφορίες

Η εταιρεία " ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΕΡΓΟΣ", με έδρα στο Φαληράκι της Ρόδου, δραστηριοποιείται στις εκκενώσεις βόθρων και τις αποφράξεις αποχετεύσεων από το 1975, εξυπηρετώντας ολόκληρο το νομό.

Με δυναμική και αδιάλλειπτη παρουσία από τη δεκαετία του 1970 στον χώρο και έχοντας κατ΄εξακολούθηση χειριστεί και τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις αναλαμβάνει με ταχύτητα και επαγγελματισμό οποιαδήποτε εργασία αφορά την αποχέτευσή σας, 24 ώρες το 24ωρο.

Η πολυετή πείρα της εταιρείας ''ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΕΡΓΟΣ'', η τεχνογνωσία τους και ο σύγχρονος εξοπλισμός τους, βρίσκονται στη διάθεσή σας, κάθε στιγμή, για να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.


Αργυρού Στέργος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Αργυρού Στέργος βρισκεται στη διεύθυνση Καλυθιές Φαληράκι Ρόδος, Δωδεκάνησα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Αποφράξεις. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2241085246.

Tags

εκκενώσεις βόθρων Φαληράκι, αποφράξεις Φαληράκι, αποχετεύσεις Φαληράκι, αποφράξεις αποχετεύσεων Φαληράκι, διαχείριση αποβλήτων Φαληράκι, μεταφορά λυμάτων Φαληράκι, Καλυθιές, Ρόδος

Βίντεο

Social Media