Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Στρατηγού Μακρυγιάννη Ιωάννη 16, Άρτα, Άρτα 47100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2681079491

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το Art Copy διαθέτει εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας, προσφέροντας άψογο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε εκτύπωση αναλαμβάνει. Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης απαρτίζεται από καταξιωμένους και έμπειρους συνεργάτες, με μεγάλη εμπειρία στις γραφικές τέχνες. Προσωπικό μέλημα και επιδίωξη του ιδιοκτήτη του τυπογραφείου, στην Άρτα, αποτελεί η διαρκής επιμόρφωσή του πάνω σε καινούργια μέσα και τεχνικές, με τη βοήθεια σεμιναρίων.

Μπορείτε καθημερινά να απευθυνθείτε στο Art Copy, για οτιδήποτε σχετίζεται με: εκτυπώσεις, διαφημιστικά έντυπα, αυτοκόλλητα, δημιουργία σφραγίδων, κάρτες, φυλλάδια, προσκλητήρια και λοιπές γραφικές τέχνες. Υλοποιούμε και σχεδιάζουμε βάσει των δικών σας υποδείξεων, απαιτήσεων και επιθυμιών. Η μεγάλη μας εμπειρία στο αντικείμενο εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία.


Art Copy - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Art Copy βρισκεται στη διεύθυνση Στρατηγού Μακρυγιάννη Ιωάννη 16 Άρτα, Άρτα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Τυπογραφείο. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2681079491.

Tags

τυπογραφεία Άρτα, εκτυπώσεις Άρτα, έγχρωμες εκτυπώσεις Άρτα, αφίσες Άρτα, κάρτες Άρτα, σφραγίδες Άρτα, φωτοτυπίες Άρτα

Βίντεο

Social Media