Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αρχοντής

Ζαχαροπλαστεία

Διεύθυνση

Ποσειδώνος 68, Ηλιούπολη, Αττική 16345 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2109700914

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με γνώμονα την ποιότητα, την γεύση, την ποικιλία, τις καλές τιμές και την άψογη εξυπηρέτηση.
Αυτά είναι που καθιέρωσαν το ζαχαροπλαστείο στην συνείδηση των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια. Έχοντας μεγάλη γκάμα σε σιροπιαστά γλυκά ταψιού και γλυκά για όλα τα γούστα φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά , συνεχίζουμε πιστοί στην παράδοση κρατώντας άριστη σχέση ποιότητας ­τιμής.

Η καθημερινή παρασκευή των γλυκών μας βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές τροφοδοτεί πανελλαδικά επιχειρήσεις με εμπόριο ζαχαρωδών.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα ενώ ακόμα μπορείτε να μας δώσετε την παραγγελία σας για να καλύψουμε την όποια ανάγκη σας.


Αρχοντής - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Αρχοντής βρισκεται στη διεύθυνση Ποσειδώνος 68 Ηλιούπολη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ζαχαροπλαστεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2109700914.

Tags

ζαχαροπλαστείο Ηλιούπολη, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ηλιούπολη, γλυκά Ηλιούπολη, τούρτες Ηλιούπολη

Βίντεο

Social Media