Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Λευκάκια, Ναύπλιο, Αργολίδα 21100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2752061183, 6906026733

Φαξ

2752061098

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το Ξενοδοχείο Ασπασσία είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων χτισμένο στην κατάφυτη έκταση της περιοχής των Λευκακίων. Βρίσκεται 5χλμ απο το κέντρο της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου και 4χλμ απο το παραθαλάσσιο θέρετρο του Τολού. Η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα,ο μοντέρνος σχεδιασμός του και η άψογη εξυπηρέτηση παρέχουν μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή σε Έλληνες,ξένους τουρίστες ακόμα και σε επαγγελματίες. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι κεντρική και ήσυχη.Το πλήρως εξοπλισμένο εσωτερικό του προσφέρουν στον επισκέπτη μια διαμονή πρώτης τάξης. Η οικογένεια που δημιούργησε το ξενοδοχείο έχει θέσει ως προτεραιότητα της τα υψηλά επίπεδα παρεχόμενης άνεσης και ποιότητας υπηρεσιών διατηρώντας την προσωπική επαφή.


Aspassia - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Aspassia βρισκεται στη διεύθυνση Λευκάκια Ναύπλιο, Αργολίδα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2752061183.

Tags

ξενοδοχείο Ναύπλιο, διαμονή Ναύπλιο, διακοπές Λευκάκια, Αργολίδα

Βίντεο

Social Media