Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Astron Hotel

Ξενοδοχεία

Διεύθυνση

Πηγάδια, Κάρπαθος, Δωδεκάνησα 85700 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2245022404, 6978335382

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το ξενοδοχείο μας απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Μόλις 350μ. από την παραλία του κόλπου Πηγάδια και κοντά σε καταστήματα και εστιατόρια, το Astron Hotel διαθέτει εξωτερική πισίνα. Τα δωμάτιά του προσφέρουν βεράντα ή μπαλκόνι με θέα στον κήπο, την πισίνα και το βουνό.

Όλες οι μονάδες στο Astron Hotel διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας και ψυγείο. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.

Στην κοινόχρηστη τραπεζαρία μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά ευρωπαϊκό πρωινό, εμπλουτισμένο με ομελέτες, γιαούρτι και σπιτικό κέικ. Το σνακ μπαρ, που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, είναι ανοιχτό μέχρι αργά και σερβίρει δροσιστικά ποτά και ελαφριά γεύματα. Παρέχονται επίσης εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.

Γύρω από την πισίνα διατίθενται δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Οι καταπράσινοι χώροι του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν πλακόστρωτους πεζόδρομους και χώρους με δέντρα. Υπάρχει επίσης παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες.

Το κέντρο της πόλης των Πηγαδίων απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το Astron Hotel. Το λιμάνι βρίσκεται σε απόσταση 1,5χλμ. και το αεροδρόμιο της Καρπάθου είναι 18χλμ. μακριά.


Astron Hotel - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Astron Hotel βρισκεται στη διεύθυνση Πηγάδια Κάρπαθος, Δωδεκάνησα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2245022404.

Tags

ξενοδοχείο Κάρπαθος, διαμονή Κάρπαθος, διακοπές Κάρπαθος

Βίντεο

Social Media