Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Auto Service Kouteris

Συνεργεία Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

3ο Χλμ. Πολύγυρου Θεσσαλονίκης, Πολύγυρος, Χαλκιδική 63100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2371023622, 6985885702

Φαξ

2371023622

Πληροφορίες

Το σύγχρονο Εξιδικευμενο Συνεργείο Αυτοκινήτων Auto Service Kouteris στον Πολυγυρο Χαλκιδικής, σας προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες πάσης φύσης για τη συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών του αυτοκινήτου σας...

Η διαρκής επιμόρφωση και η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για τη συντήρηση του οχήματος σας. Η διάγνωση των βλαβών γίνεται με τη βοήθεια των υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών συσκευών που διαθέτουμε, για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, σε συνδυασμό με τις οδηγίες των κατασκευαστών. Έτσι σας εξασφαλίζουμε σίγουρες λύσεις και οικονομική αποκατάσταση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας του οχήματος σας.


Auto Service Kouteris - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Auto Service Kouteris βρισκεται στη διεύθυνση 3ο Χλμ. Πολύγυρου Θεσσαλονίκης Πολύγυρος, Χαλκιδική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συνεργεία Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2371023622.

Tags

συνεργείο αυτοκινήτων Πολύγυρος, ανταλλακτικά αυτοκινήτων Πολύγυρος, service αυτοκινήτων Πολύγυρος, Χαλκιδική

Βίντεο

Social Media