Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Autoparts 4all

Συνεργεία Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

Εθνικής Αντιστάσεως 112, Παλλήνη, Αττική 15351 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106666146

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία 20 χρόνια με έδρα την Παλλήνη Αττικής. Κύριο αντικείμενο έχει τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μηχανημάτων παντός τύπου καινούργιων αλλά και μεταχειρισμένων.

Παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη καθώς διαθέτει πλήρως καταρτισμένο προσωπικό με γνώσεις και εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης.

Αναλαμβάνουμε επίσης την τοποθέτηση ανταλλακτικών καθώς επίσης και πλήρη συντήρηση Quick service σε ιδιωτικής χρήσης οχήματα.

Στο χώρο του συνεργείου μας θα βρείτε όλα τα σύγχρονα μηχανήματα για την συντήρηση του οχήματος σας και διαγνωστικό εγκέφαλο για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς.

Επιπλέον:
Αναλαμβάνουμε να βρούμε το σωστό ανταλλακτικό για το αυτοκίνητο σας
Αναλαμβάνουμε τη σωστή συντήρηση όλων των μηχανικών και ηλεκτρικών μερών του οχήματος
Πραγματοποιούμε πλήρη συντήρηση κλιματιστικών αυτοκινήτου
Διαθέτουμε πλήρη γκάμα αξεσουάρ για αυτοκίνητα
Τοποθετούμε και εμπορευόμαστε μπαταρίες αυτοκινήτων παντός τύπου
Καλέστε μας για οτιδήποτε χρειάζεται το αυτοκίνητο σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Με τα προϊόντα μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά και με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όπως Quick service, διαγνωστικός έλεγχος, επισκευή βλαβών, τοποθέτηση ανταλλακτικών καθώς επίσης και αξεσουάρ σε όλα τα αυτοκίνητα, θα αποτελέσουμε τον καλύτερο συνεργάτη σας.


Autoparts 4all - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Autoparts 4all βρισκεται στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 112 Παλλήνη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συνεργεία Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106666146.

Tags

συνεργείο αυτοκινήτων Παλλήνη, ανταλλακτικά αυτοκινήτων Παλλήνη, service αυτοκινήτων Παλλήνη, μπαταρίες αυτοκινήτων Παλλήνη, γενικό συνεργείο αυτοκινήτων Παλλήνη, συντήρηση a/c αυτοκινήτων Παλλήνη, ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Παλλήνη, αλυσίδες χιονιού αυτοκινήτων Παλλήνη, διάγνωση βλαβών αυτοκινήτων Παλλήνη, λιπαντικά Παλλήνη, μεσόγεια, Παλλήνη, Αθήνα, Αττική

Βίντεο

Social Media