Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Belle Meat

Εμπόριο Κρέατος

Διεύθυνση

Ορτανσίας 25, Αχαρνές, Αττική 13677 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105595135, 2102446646

Φαξ

2105595721

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η Belle Meat ξεκίνησε τη λειτουργία της το Φεβρουάριο του 2009 σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στον Ασπρόπυργο Αττικής. Ως κύριο αντικείμενό της έχει την επεξεργασία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος.Η εξασφάλιση της εγγυημένης ποιότητας των προϊόντων μας, οδήγησε την εταιρεία μας σε μια συνεχώς ανοδική πορείακαι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να αναπτύξει ένα τεράστιο δίκτυο πελατών, χτισμένο αποκλειστικά σε σχέσεις εμπιστοσύνης.Από τον Αύγουστο του 2016, η Belle Meat μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή Αχαρναί Αττικής. Κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, η Belle Meat σχεδιάζει και εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους παρασκευής και συσκευασίας. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας στηρίζοντας όλη τη φιλοσοφία της σε αυτό. Το σύστημα ασφάλειας των προϊόντων μας περιλαμβάνει την εφαρμογή όλων των απαιτήσεων της ιχνηλασιμότητας και κάθε προϊόν έχει τη δική του ταυτότητα και κωδικό, στοιχεία που εγγυώνται ότι το προϊόν έχει περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Η οικογένειά μας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της από την Κύπρο. Εδώ και 4 γενιές προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες στην επεξεργασία και τυποποίηση τροφίμων, με εξειδίκευση στην αγορά του κρέατος.Η προσωπική μου ενασχόληση με την οικογενειακή μας επιχείρηση μετράει ήδη 20 χρόνια. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ και να γνωρίσω με ακρίβεια όλους τους τομείς, από τις φάρμες και την παραγωγή του εργοστασίου, έως τη δημιουργία κρεοπωλείων και τις εξαγωγικές δραστηριότητες. Το 2009, δημιουργήσαμε με τον αδελφικό μου φίλο Αποστόλη Καραδήμο,την Belle Meat.Στις πλέον σύγχρονες μονάδες παραγωγής μας στις Αχαρνές Αττικής, έχουμε εγκαταστήσει πρότυπα συστήματα παρασκευής και τυποποίησης των προϊόντων μας. Σήμερα το όνομα και η ποιότητα της Belle Meat έχουν ξεπεράσει τα εγχώρια σύνορα, αφού η επιχείρηση δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στο εξωτερικό προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα σε επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης. Με αυτό τον τρόπο και σε πείσμα των δύσκολων καιρών, η Belle Meat συμβάλλει ενεργά με επενδύσεις, στην εξωστρέφεια, στην ανάπτυξη και στην απασχόληση.Στην Belle Meat έχουμε πάθος με την ποιότητα και θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως απολαμβάνετε από εμάς μόνο το καλύτερο! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.


Belle Meat - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Belle Meat βρισκεται στη διεύθυνση Ορτανσίας 25 Αχαρνές, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εμπόριο Κρέατος. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105595135.

Tags

εμπόριο κρέατος Αχαρνές, επεξεργασία κρέατος Αχαρνές, κρέατα νωπά Αχαρνές, Αττική

Βίντεο

Social Media