Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

ΒΙΜ Μόσχος

Βιομηχανικές Κατασκευές
Ανυψωτικά Μηχανήματα

Διεύθυνση

Πορταριά, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική 63200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2373023044, 6982813026, 6972927592

Φαξ

2373026374

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η επιχείρηση ΒΙΜ ΜΟΣΧΟΣ είναι από χρόνια καταξιωμένη στην Β. Ελλάδα στον τομέα των υδραυλικών ανυψωτικών μηχανημάτων.

Ο Ιωάννης Μόσχος και ο γιος του Βασίλης, δημιουργοί και ψυχή της επιχείρησης, κατανοώντας απόλυτα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος στον τομέα της φορτοεκφόρτωσης και έχοντας μακροχρόνια εμπειρία και υψηλή τεχνική αντίληψη δίνει αμέσως λύσεις στα οποιαδήποτε προβλήματα με χαμηλό κόστος αγοράς και λειτουργίας.

Η συνέπεια η ειλικρίνεια και η κατανόηση είναι τα στοιχεία που οι ίδιοι κατάφεραν να μεταφέρουν στην συνείδηση όλων των ανθρώπων που εργάζονται στην επιχείρηση για την κατασκευή σύγχρονων, αξιόπιστων και ασφαλών ανυψωτικών μηχανημάτων.

Με την βοήθεια ενός σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού όλοι οι άνθρωποι της ΒΙΜ ΜΟΣΧΟΣ εργαζόμαστε υπεύθυνα και συνειδητά με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση και την αρμονική με τους πελάτες μας συνεργασία.

Ο υδραυλικός γερανός ΒΙΜ είναι ένα μελετημένο μηχάνημα για όλες τις δύσκολες φορτοεκφορτώσεις, εύκολο στην χρήση του, γρήγορο ευέλικτο και ασφαλές.


ΒΙΜ Μόσχος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, ΒΙΜ Μόσχος βρισκεται στη διεύθυνση Πορταριά Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Βιομηχανικές Κατασκευές και Ανυψωτικά Μηχανήματα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2373023044.

Tags

ανυψωτικά μηχανήματα Χαλκιδική, εκσκαφείς Χαλκιδική, θαλάσσιοι γερανοί Χαλκιδική, οχήματα οδικής βοήθειας Χαλκιδική, Νέα Μουδανιά, Πορταριά

Βίντεο

Social Media