Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Μπουτίκ Κρεάτων Ψαρρής

Κρεοπωλεία

Διεύθυνση

Τρικάλων 94 & Μπλατσούκα, Καρδίτσα, Καρδίτσα 43100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2441024557, 2441021595

Φαξ

2441021595

Πληροφορίες

Η ' ΨΑΡΡΗΣ ΕΥΑΓ. & ΣΙΑ Ο.Ε '', δραστηριοποιείται στην αναπαραγωγή και εκτροφή χοίρων, καθώς και στη χονδρική και λιανική πώληση κρέατος, κρεατοσκευασμάτων και παραδοσιακού λουκάνικου. Δέσμευση και αρχή μας είναι η παραγωγή και η διάθεση στον καταναλωτή προϊόντων υψηλής υγιεινής, ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Στο κρεοπωλείο μας κάθε κομμάτι κρέατος επιλέγεται με υψηλά ποιοτικά κριτήρια και κάθε κρεατοσκεύασμα έχει παραχθεί με σπιτικό μεράκι και με συνταγή που εγγυάται τη γευστική σας απόλαυση.

Εγγυημένη ποιότητα κρέατος, από τη παραγωγή μας !
Για την καλύτερη καθημερινή σας εξυπηρέτηση, παραδίδουμε δωρεάν στο χώρο σας όλα μας τα προϊόντα!


Μπουτίκ Κρεάτων Ψαρρής - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Μπουτίκ Κρεάτων Ψαρρής βρισκεται στη διεύθυνση Τρικάλων 94 & Μπλατσούκα Καρδίτσα, Καρδίτσα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κρεοπωλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2441024557.

Tags

κρεοπωλείο Καρδίτσα, μπουτίκ κρεάτων Καρδίτσα, παραδοσιακό κρεοπωλείο Καρδίτσα, ντόπια κρέατα Καρδίτσα, φρέσκα κρέατα Καρδίτσα, κρεατοσκευάσματα Καρδίτσα

Βίντεο

Social Media