Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Business Travel

Γραφεία Τουρισμού

Διεύθυνση

Καλαποθάκη 3, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54624 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310222373

Φαξ

2310221612

Ιστότοπος

Πληροφορίες

To Business Travel ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1989 με σκοπό την οργάνωση Επαγγελματικών ταξιδιών, ταξιδιών κινήτρων, συνεδρίων και εκδηλώσεων καθώς και ταξιδιών αναψυχής. Αποστολή του Business Travel είναι η απόλυτη επιτυχία κάθε δραστηριότητας του, γι’ αυτό και κάθε προϊόν μας είναι μοναδικό, τόσο μοναδικό όσο και ο κάθε μας πελάτης. Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας και για να είμαστε σίγουροι για την άψογη έκβαση κάθε διοργάνωσης, παραμένουμε πιστοί από την πρώτη μέρα της ίδρυσης μας μέχρι σήμερα στις ίδιες βασικές μας αξίες

Το 2017, προκειμένου να καλύψει το πάθος του για τον αθλητισμό και την Ελλάδα, δημιούργησε τη θυγατρική μας εταιρεία GreeceOntheGo.gr προκειμένου να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίας αθλητικών camp και κάθε είδους δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.


Business Travel - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Business Travel βρισκεται στη διεύθυνση Καλαποθάκη 3 Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Γραφεία Τουρισμού. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310222373.

Tags

γραφείο τουρισμού Θεσσαλονίκη, εκδρομές Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media