Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Call of Beauty Pro

Εμπορικός Αντιπρόσωπος Καλλυντικών

Διεύθυνση

Λεωφορος Δημοκρατίας 80, Ηλιούπολη, Αττική 16344 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2167006045, 6947949829, 2111139967

Πληροφορίες

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2018 από εμάς για εσάς που ασχολείστε και αγαπάτε τον κλάδο της αισθητικής και της ονυχοπλαστικής.

Φροντίζουμε πάντα με σεβασμό να καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες σας για κορυφαία και καινοτόμα προϊόντα, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους παγκόσμιους και Έλληνες προμηθευτές, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και εύρος επιλογών για επαγγελματική και προσωπική χρήση.

Παρέχουμε στους πελάτες μας, έχοντας τις εξειδικευμένες γνώσεις , τεχνική υποστήριξη , επισκεπτόμενοι τον χώρο τους και δίνοντάς τους τις ανάλογες συμβουλές.

Διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια, ώστε οι πελάτες μας να εξελίσσονται διαρκώς στον τομέα τους και να κάνουν πάντα τη “διαφορά”.

Και τέλος ,προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά, διατηρώντας πάντα την ποιότητα άριστη!


Call of Beauty Pro - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Call of Beauty Pro βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφορος Δημοκρατίας 80 Ηλιούπολη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εμπορικός Αντιπρόσωπος Καλλυντικών. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2167006045.

Tags

χονδρική πώληση καλλυντικών Αθήνα, ημιμόνιμα βερνίκια Αθήνα, αναλώσιμα Αθήνα, επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής Αθήνα, παρουσιάσεις προϊόντων ονυχοπλαστικής Αθήνα, peclavus Αθήνα, juliette armand Αθήνα, seche vite Αθήνα, soft care Αθήνα, alezori Αθήνα, bournas medicals Αθήνα, Αττική

Βίντεο

Social Media