Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Camelia Suites

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Μεσαία Τρίκαλα, Τρίκαλα Κορινθίας, Κορινθία 20400 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

6946061109

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Οι τέσσερις πανέμορφες δίκλινες σουίτες 2 επιπέδων, έχουν απέραντη θέα τις κορυφές της Ζήρειας και το γαλάζιο του κορινθιακού. Φτιαγμένες με πολύ αγάπη και μεράκι σας διασφαλίζουν ρομαντικές και ήσυχες στιγμές χαλάρωσης. Διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, LCD TV, dvd , ατομικό χρηματοκιβώτιο , full bath σεσουάρ, διπλό υδρομασάζ δίπλα στο ενεργειακό τζάκι εφοδιασμένο με ξύλα για το διάστημα της διαμονής σας, πολυκουζινάκι, παραδοσιακό πρωινό. Τις χαρακτηρίζει η ιδιαίτερη διακόσμηση και πολυτέλεια. Βρίσκονται μόλις 20m απο το κέντρο των Μ .Σ. Τρικάλων με πρόσβαση σε παραδοσιακές ταβέρνες ,cafe και mini market.


Camelia Suites - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Camelia Suites βρισκεται στη διεύθυνση Μεσαία Τρίκαλα Τρίκαλα Κορινθίας, Κορινθία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 6946061109.

Tags

σουίτες Τρίκαλα Κορινθίας, καμέλια σουίτες Τρίκαλα Κορινθίας, ενοικιαζόμενα δωμάτια Τρίκαλα Κορινθίας, ξενοδοχείο Τρίκαλα Κορινθίας, εξοπλισμένα δωμάτια Τρίκαλα Κορινθίας, ξενώνες Τρίκαλα Κορινθίας

Βίντεο

Social Media