Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Centaur Print

Γραφικές Τέχνες

Διεύθυνση

Καραϊσκάκη 35, Ψυρρή, Αττική 10554 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2110122054

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στην Centaur Print ο βασικός μας σκοπός είναι η καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχουμε, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές.

Με κύριο γνώμονα την ποιότητα σε συνδυασμό με την ανταγωνιστικότητα, προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις για την επίτευξη της οπτικοποίησης του οράματος σας στον χώρο των γραφικών τεχνών.

Κάθε νέο project που μας αναθέτετε είναι για εμάς μια πρόκληση με απώτερο σκοπό να ξεχωρίσετε.

Φροντίζουμε διαρκώς να καλλιεργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.


Centaur Print - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Centaur Print βρισκεται στη διεύθυνση Καραϊσκάκη 35 Ψυρρή, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Γραφικές Τέχνες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2110122054.

Tags

γραφικές τέχνες Ψυρρή, εκτυπώσεις Ψυρρή, ψηφιακές εκτυπώσεις Ψυρρή, επιγραφές Ψυρρή, διαφημιστικά μπλουζάκια Ψυρρή, t-shirt Ψυρρή Ψυρρή, φωτοτυπίες Ψυρρή, photocopies Ψυρρή, αποστολή email Ψυρρή, Αθήνα

Βίντεο

Social Media