Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Μελά Παύλου 11, Κοζάνη, Κοζάνη 50100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2461049177

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία Choltech ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στον χώρο των τηλεπικοινωνιών το 2006, με κύριες δραστηριότητες τις συνδέσεις κινητής & σταθερής τηλεφωνίας, την πώληση αξεσουάρ, κινητών τηλεφώνων και φυσικά το service κινητών τηλεφώνων.

Με μοναδική τεχνογνωσία και ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό, η Choltech συνεχίζει δυναμικά στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε ολόκληρη την επικράτεια με τη χρήση του διαδικτύου.


Choltech - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Choltech βρισκεται στη διεύθυνση Μελά Παύλου 11 Κοζάνη, Κοζάνη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κινητή Τηλεφωνία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2461049177.

Tags

εμπόριο συσκευών κινητής τηλεφωνίας Κοζάνη, επισκευή κινητών τηλεφώνων Κοζάνη, service κινητών τηλεφώνων Κοζάνη, εμπόριο ψηφιακής τεχνολογίας Κοζάνη, αντιπρόσωπος Vodafone Κοζάνη

Βίντεο

Social Media