Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Couleur Locale

Καφετέριες

Διεύθυνση

Νορμάνου 3 (Εντός Στοάς), Μοναστηράκι, Αττική 10555 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2167004917

Πληροφορίες

Στο 3ο όροφο (ταράτσα) αλλά και τον 2ο (view bar) θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από τις 10.00 το πρωί τον καφέ σας συνδυαστικά με κάποιο από την μεγάλη ποικιλία brunch του καταλόγου. Αυγά σε κάθε μορφή σε βάση παραδοσιακού ζυμωτού ψωμιού, pancakes, sandwiches, burgers, Pinsa Romana, δροσερές σαλάτες και γλυκά. Επίσης, έμπειροι και πρόθυμοι bartenders δημιουργούν για εσάς ξεχωριστές συνταγές κοκτέιλ, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με κάποιο από τα πρωτότυπα tapas & finger foods. Με μία πλήρως ενημερωμένη κάβα, σας προσφέρεται πληθώρα επιλογών και κάθε φορά που θα επισκέπτεστε το κτήριο του Couleur Locale θα σας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάζετε κάτι διαφορετικό, σε συνδυασμό πάντοτε με ποιότητα και προσιτές τιμές. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε πολλά και διαφορετικά δρώμενα που πραγματοποιούνται κατά καιρούς στον χώρο. Έχοντας θεματικό, συνήθως, χαρακτήρα σκοπεύουν να προσδώσουν το δικό τους «χρώμα» στη διασκέδασή σας, καθιστώντας την επίσκεψή σας ακόμη πιο ευχάριστη. Με αγάπη και σεβασμό προς τις ανάγκες σας και με χρόνια πείρα στους χώρους εστίασης, το Couleur Locale επιθυμεί και στοχεύει να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στον κρυμμένο αλλά γνωστό χώρο του, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια μικρή όαση στην καρδιά του αθηναϊκού κέντρου. Συνδυάζοντας την επιβλητική θέα με την ποιότητα στη διασκέδαση και στις υπηρεσίες που παρέχονται, με τα γευστικά κοκτέιλ, τα ιδιαίτερα finger foods και τις προσιτές τιμές, και τις υπέροχες μουσικές, θα νιώσετε σίγουρα πως έχετε ανακαλύψει ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Από το 2019 στον πρώτο όροφο του κτηρίου, το Couleur Locale φιλοξενεί την The Project Gallery. Η The Project Gallery είναι μια δημιουργική ομάδα που συγκεντρώνει και κινητοποιεί νέους αρχιτέκτονες, γραφίστες, επιμελητές, κοινωνιολόγους και ιστορικούς της τέχνης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο πεδίο των εικαστικών τεχνών με πρωταρχικό στόχο την παρουσίαση καλλιτεχνικών εκθέσεων ,εκδηλώσεων και δράσεων στην Ελλάδα, αλλά και τη διάχυση και την προβολή της ελληνικής τέχνης στο εξωτερικό.


Couleur Locale - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Couleur Locale βρισκεται στη διεύθυνση Νορμάνου 3 (Εντός Στοάς) Μοναστηράκι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Καφετέριες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2167004917.

Tags

cafe Monastiraki, bar Monastiraki, restaurant Monastiraki, cocktails Monastiraki, εστιατόριο Μοναστηράκι, καφές Μοναστηράκι

Βίντεο

Social Media