Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Cross Training Club

Γυμναστήρια

Διεύθυνση

Βενιζέλου Ελευθέριου 95 και Δαμασκηνού 2, Νέα Σμύρνη, Αττική 17123 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2109355330

Πληροφορίες

To Cross Training Club είναι ένα boutique fitness club όπου μπορείτε να απολαύσετε την ευεξία και την εξέλιξη της καλύτερης εκδοχής του εαυτού σας.

Δεν έχει σημασία εάν ξεκινάς πρώτη φορά γυμναστική, εάν είσαι αθλητής που θέλει το "κάτι" παραπάνω ή αντιμετωπίζεις κάποιον τραυματισμό.

Σε μοντέρνο χώρο, με δυναμική μουσική, οι πιστοποιημένοι Personal Trainers ενθαρρύνουν την εκγύμνασή σας, δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς.


Cross Training Club - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Cross Training Club βρισκεται στη διεύθυνση Βενιζέλου Ελευθέριου 95 και Δαμασκηνού 2 Νέα Σμύρνη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Γυμναστήρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2109355330.

Tags

γυμναστήριο Νέα Σμύρνη, personal training Νέα Σμύρνη, φυσικοθεραπεία Νέα Σμύρνη, γυμναστική με αντιστάσεις Νέα Σμύρνη, cross training Νέα Σμύρνη, ομαδικά προγράμματα Νέα Σμύρνη Αττική

Βίντεο

Social Media