Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Cycladic Diving

Κυνήγι Ψάρεμα Καταδύσεις

Διεύθυνση

Αλυκή, Πάρος, Κυκλάδες 84400 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2284091008, 6975923156

Πληροφορίες

Από την ίδρυσή του το 2008, το Cycladic Diving ασχολείται με το θαλάσσιο περιβάλλον και δουλεύει ενεργά και οργανωμένα στον τομέα της περιβαλλοντικής ενημέρωσης και προστασίας. Οργανώνουμε καθαρισμούς της θάλασσας κάθε χρόνο, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και διεθνείς περιβαλλοντικούς οργανισμούς. Η φιλοσοφία μας είναι να προσεγγίσουμε συναισθηματικά τις καταδύσεις και την φύση. Πιστεύουμε στην χαλαρωτική και ευεργετική δύναμη των καταδύσεων και δίνουμε προσοχή στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ατόμου που καταδύεται μαζί μας, ενηλίκου, εφήβου ή παιδιού. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην τεχνική και την ασφάλεια, αλλά δεν είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν βιαζόμαστε. Στόχος μας είναι να δώσουμε στην εκπαίδευση και στην κατάδυση όλον τον χρόνο που χρειάζονται. Ανοιχτό συνήθως από τις αρχές Απριλίου μέχρι τον Νοέμβριο. Το κέντρο μας βρίσκεται στο χωριό Αλυκή, σε μια ιδιαίτερα πρακτική τοποθεσία μπροστά στην θάλασσα. Ο εσωτερικός χώρος 90 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει αίθουσα διδασκαλίας, κατάστημά πώλησης καταδυτικών ειδών και τουαλέτες. Στον εξωτερικό χώρο βρίσκεται η αυλή όπου προετοιμαζόμαστε για την κατάδυση και όπου χαλαρώνουμε στην επιστροφή, καθώς και οι εγκαταστάσεις καθαρισμού του εξοπλισμού. Το κέντρο απέχει ελάχιστα μέτρα από την παραλία, όπου πραγματοποιούνται τα πρώτα μαθήματα σε ρηχά νερά. Για τις βουτιές που απαιτούν μετάβαση με σκάφος, η διαδρομή από το καταδυτικό κέντρο στη θέση του σκάφους μας στη μαρίνα της Αλυκής είναι δύο-τρία λεπτά με τα πόδια. Το προσωπικό αποτελείται από επαγγελματίες SSI και PADI από τη Γαλλία και την Ιταλία, με πολυετή εμπειρία. Επίσης, είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε πιστοποιήσεις κατάδυσης ή Discover Scuba-diving για άτομα με ειδικές ανάγκες χάρη στους επαγγελματίες της HSA (Handicapped Scuba Association). Προσπαθούμε να αποφύγουμε, όσο είναι δυνατόν, τα πλαστικά προϊόντα μιας χρήσης και επιλέγουμε οικολογικά καθαριστικά προϊόντα. Κατά την διάρκεια της βουτιάς προσκαλούμε τους δύτες μας να συλλέξουν τυχόν σκουπίδια που θα βρουν στον βυθό, τα οποία μπορούν να πετάξουν έπειτα στον ειδικό κάδο που βρίσκεται στο καταδυτικό κέντρο.

Since it was founded in 2008, CYCLADIC DIVING has been concerned about the marine environment and it works actively and strategically in environmental awareness and protection. We organise marine clean-ups every year in collaboration with local authorities and international environmental associations. The philosophy of Cycladic Diving is an emotional approach to scuba diving and nature. We believe in the relaxing and mindful power of scuba diving and pay attention to the individual needs of all our customers, adults and kids. We have a strong focus on techniques and safety, but we are not competitive.
We won’t rush things. Our aim is to give the training and diving experience the time that it needs. Open usually from the beginning of April until November.


Cycladic Diving - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Cycladic Diving βρισκεται στη διεύθυνση Αλυκή Πάρος, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κυνήγι Ψάρεμα Καταδύσεις. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2284091008.

Tags

cycladic diving Πάρος, diving Πάρος, καταδύσεις Πάρος, plongee Paros, centre de plongee Paros, immersione Paros, centro immersioni Paros, padi Paros, padi training Paros, kids diving Paros, discover scuba Paros, guided dice Paros

Βίντεο

Social Media