Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Δ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Σύμβουλοι Περιβάλλοντος ΑΕ

Περιβαλλοντικές Μελέτες

Διεύθυνση

Τήνου 2, Χολαργός, Αττική 15562 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106540188, 2114002107

Φαξ

2106538615

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Tο γραφείο Δ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & συνεργάτες ασχολείται με την εκπόνηση μελετών για το περιβάλλον.

Συντάσσονται μελέτες για την προστασία και διαχείριση του περιβάλλοντος, ενώ παρέχονται υπηρεσίες συμβούλου σε περιβαλλοντικά θέματα και προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σημαντική θέση στις δραστηριότητες του γραφείου κατέχει η σύνταξη Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) διαφόρων έργων και δραστηριοτήτων όπως και Στρατηγικών Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ). Το γραφείο έχει συντάξει ως ανάδοχος ή έχει συμμετάσχει ως σημαντικός συνεργάτης σε περισσότερες από 300 ΜΠΕ και πολλές ΣΜΠΕ, κυρίως μεγάλων έργων, όπως:


Δ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Σύμβουλοι Περιβάλλοντος ΑΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Δ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Σύμβουλοι Περιβάλλοντος ΑΕ βρισκεται στη διεύθυνση Τήνου 2 Χολαργός, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Περιβαλλοντικές Μελέτες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106540188.

Tags

περιβαλλοντικές μελέτες Χολαργός, περιβαλλοντική εκτίμηση Χολαργός, εκπαιδευτικά προγράμματα περιβάλλοντος Χολαργός, υδραυλικές μελέτες Χολαργός, μελέτες στερεών αποβλήτων Χολαργός, ερευνητικά προγράμματα περιβάλλοντος Χολαργός, μελέτες υποστήριξης φακέλων RRF Χολαργός

Βίντεο

Social Media