Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Δαδόπουλος Γεώργιος Δ. & ΣΙΑ OE

Ψυκτικοί

Διεύθυνση

Πιερίων 168, Βέροια, Ημαθία 59100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2331063494, 6947848708

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η επιχείρηση Γ. Δ. ΔΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1992 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στους τομείς της ψύξης, θέρμανσης, κλιματισμού αλλά και την διάθεση συναφών προϊόντων, δημιουργώντας έτσι ολοκληρωμένα πακέτα υποστήριξης των πελατών της. Το βασικό αντικείμενο της επιχείρησης είναι οι ψυκτικές εγκαταστάσεις, οι επισκευές παντός τύπου ψυκτικών μηχανημάτων & εγκαταστάσεων, η υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη των πελατών μας και μετά την πώληση, η διαρκής παρακαταθήκη σε ψυκτικά μηχανήματα και υλικά, το άμεσο service των πελατών μας με συνεργεία που κατέχουν την άδεια του τεχνικού ψυκτικού & την άδεια του τεχνίτη ψυκτικού. Τον Σεπτέμβριο του 2005 δημιουργήσαμε την παρούσα ιστοσελίδα από την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουμε, να επικοινωνήσετε μαζί μας, αλλά και να κάνετε τις αγορές σας με ευκολία και ασφάλεια, αφού η ιστοσελίδα λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό κατάστημα.


Δαδόπουλος Γεώργιος Δ. & ΣΙΑ OE - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Δαδόπουλος Γεώργιος Δ. & ΣΙΑ OE βρισκεται στη διεύθυνση Πιερίων 168 Βέροια, Ημαθία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ψυκτικοί. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2331063494.

Tags

ψυκτικός Βέροια, κλιματισμός Βέροια, κλιματιστικά Βέροια, επισκευές κλιματιστικών Βέροια, ψυκτικός Δαδόπουλος Βέροια, επισκευές ψυκτικών μηχανημάτων Βέροια, αδειούχος πιστοποιημένος ψυκτικός Βέροια, αντλίες θερμότητας Βέροια, ψυκτικά μηχανήματα Βέροια, ψυκτικά υλικά Βέροια, ανταλλακτικά επαγγελματικών συσκευών Βέροια, Ημαθία

Βίντεο

Social Media