Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Dash Printing

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Διεύθυνση

Αδάμων 17, Κηφισιά, Αττική 14564 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106251454

Φαξ

2106209662

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Από την ίδρυση της, το 1978, η Dash Printing κατέβαλε συνεχείς προσπάθειες να ανταποκρίνεται στις ολοένα εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Σήμερα, εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και πλαισιωμένη από άριστα καταρτισμένο προσωπικό, είναι μια από τις γνωστότερες και πιο καταξιωμένες επιχειρήσεις της Αθήνας, σε όλους τους τομείς της εκτύπωσης.

Η Dash Printing εδρεύει σε ιδιόκτητο ακίνητο στους Αμπελόκηπους ενω παράλληλα διατηρεί και υποκατάστημα στην Ν.Κηφισιά. Απασχολεί μόνιμα 12 άτομα και 5 εξωτερικούς συνεργάτες.

Μεταξύ των μόνιμων πελατών της συγκαταλέγονται Δημόσιοι φορείς, Τεχνικές, Διαφημιστικές και Ασφαλιστικές Εταιρίες, Μελετητικά Γραφεία, Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, Εκδοτικοί Οίκοι, Εταιρείες Δημοσκοπήσεων και πλήθος ιδιωτών διαφόρων επαγγελματικών ενασχολήσεων.


Dash Printing - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Dash Printing βρισκεται στη διεύθυνση Αδάμων 17 Κηφισιά, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ψηφιακές εκτυπώσεις. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106251454.

Tags

ψηφιακές εκτυπώσεις Κηφισιά, dash printing Κηφισιά, δακτυλογραφήσεις Κηφισιά, βιβλιοδεσία Κηφισιά, μηχανογραφικά έντυπα Κηφισιά, εκτύπωση σχεδίων autocad Κηφισιά, Αττική

Βίντεο

Social Media