Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Δαβούτης & ΣΙΑ ΑΕ

Εμπόριο Κρέατος

Διεύθυνση

Εργασίας 15 & Παναγούλη Αλέκου, Νέα Ιωνία, Αττική 14234 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102720096, 2102716780

Φαξ

2102790308

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Ήταν πίσω στο 1946, όταν ο Γιακουμής Δαβούτης, ένας παραδοσιακός χασάπης της εποχής, άνοιξε το κρεοπωλείο του στη Σαφράμπολη της Νέας Ιωνίας Αττικής. DAVOUTHS Σήμερα, δεκαετίες μετά, το όραμά του ζει και εξελίσσεται μέσα από μια σύγχρονη, καινοτόμα επιχείρηση που κρατάει ακόμα τις αξίες και τον οικογενειακό της χαρακτήρα. Τέσσερις γενιές στον χώρο του κρέατος, 76 χρόνια στη λιανική πώληση, 40 χρόνια στη χονδρική, πάντα με αφετηρία ένα συνοικιακό κρεοπωλείο. Γνωρίζουμε πια καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τη σχέση του Έλληνα με το κρέας. Πώς να επιλέγουμε την πλέον ποιοτική πρώτη ύλη, να την επεξεργαζόμαστε σωστά και να την διακινούμε με ταχύτητα και αμεσότητα στην αγορά. Πώς να προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας.


Δαβούτης & ΣΙΑ ΑΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Δαβούτης & ΣΙΑ ΑΕ βρισκεται στη διεύθυνση Εργασίας 15 & Παναγούλη Αλέκου Νέα Ιωνία, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εμπόριο Κρέατος. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102720096.

Tags

εμπόριο κρεάτων Νέα Ιωνία, κρέατα νωπά Νέα Ιωνία, κρέατα Νέα Ιωνία

Βίντεο

Social Media