Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Decoration Art In Your Life

Διακόσμηση

Διεύθυνση

Ομήρων Κατοχής και Τζάνε 11, Ζάκυνθος, Ζάκυνθος 29100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2695027878, 6948084184

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Tο Decoration Art in Your Life εδρεύει στην Ζάκυνθο από το 1998 και στον χώρο του υλοποιούμε προτάσεις για κάθε στυλ διακόσμησης. Πάντα μέσα από την συνεχή αναζήτηση καινούργιων ιδεών καταφέρνουμε να συνδυάζουμε το καινούργιο με το διαχρονικό μαζί με την λεπτομέρεια των κατασκευών και την πρωτοποριακή σκέψη στην εφαρμογή των νέων υλικών.
Αναλαμβάνουμε πλήρεις μελέτες από την ιδέα και τον σχεδιασμό με την επίβλεψη έως και την υλοποίηση κάθε έργου σε όλους τους τομείς της διαχείρισης. Βασικός στόχος μας είναι η αρχιτεκτονική χώρων να προσεγγίζεται στα πλαίσια μιας βαθιάς αναζήτησης και ενός καλλιτεχνικού πνεύματος, έτσι ώστε να αναβαθμίζει και να επαναπροσδιορίζει τις σχέσεις μεταξύ ατόμου και περιβάλλοντος και να καθορίζει την διακόσμηση σαν ενα βασικό παράγοντα αλλαγής στην ποιότητα και στην λεπτομέρεια της ζωής μας.


Decoration Art In Your Life - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Decoration Art In Your Life βρισκεται στη διεύθυνση Ομήρων Κατοχής και Τζάνε 11 Ζάκυνθος, Ζάκυνθος και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Διακόσμηση. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2695027878.

Tags

διακοσμητής Ζάκυνθος, διακόσμηση εσωτερικού χώρου Ζάκυνθος, διακόσμηση Ζάκυνθος, decorater Ζάκυνθος, interior design Ζάκυνθος, ταπετσαρίες τοίχου Ζάκυνθος, υλικά διακόσμησης Ζάκυνθος, υφάσματα Ζάκυνθος, έπιπλα Ζάκυνθος, φωτιστικά Ζάκυνθος, μικροέπιπλα Ζάκυνθος, Γκούσκου Μαρία Ζάκυνθος

Βίντεο

Social Media